Hirsitalot Espoossa

Myynnissä vielä yksi hirsirakenteinen rivitaloasunto

BAFO cc Oy rakentaa osoitteeseen Eilisenvaarankuja 3, Espoo kolme hirsirunkoista erillistaloa. Kohde on nyt myynnissä. Vapaana vielä yksi asunto!

Eilisenvaarankuja 3, espoo

asuntoja

3

valmistuminen

2023
Modernia hirsirakentamista

Tervetuloa tutustumaan uudiskohteeseen Espoon Laajalahdessa! Elisenvaarankuja 3 tarjoaa harvinaisen yhdistelmän modernia hirsirakentamista ja omakotitalomaista asumista rivitaloympäristössä. Tämä ainutlaatuinen koti sijaitsee idyllisessä Laajalahdessa, lähellä luontoa ja palveluita.

Vapaana olevat asuntotyypit

Asunto B on 144 m² kokoinen, kahden kerroksen kattava koti, jossa on neljä huonetta, keittiö, sauna, ja monipuoliset kodinhoitotilat. Asunto on myynnissä 890 000 euron hintaan. Tämän kodin suunnittelussa on panostettu erityisesti tilan käyttömukavuuteen ja yksityisyyteen: tilava eteinen, monikäyttöinen askarteluhuone, ja oleskelutilat, jotka yhdistyvät sujuvasti upealle, lasitettavissa olevalle terassille.

Kohteen laatupointit

Tässä on tiivistelmä Elisenvaarankuja 3 B-asunnon parhaista eduista:

 • Painumaton hirsi: Tarjoaa terveellisen sisäilman ja kestävän rakenteen.
 • Oma tontti: Tarjoaa yksityisyyttä ja vähentää yhteisvastuita.
 • Maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys: Energiatehokas ja miellyttävä lämmitysratkaisu ympäri vuoden.
 • Korotettu huonekorkeus: Lisää avaruutta ja valoisuutta asuintiloihin.
 • Valmiiksi rakennetut, helppohoitoiset pihat: Maksimaalista mukavuutta ja vähäistä ylläpitotyötä.
 • Laadukkaat pintamateriaalit ja Puustellin kiintokalusteet: Korkealaatuiset materiaalit ja räätälöitävät kalusteratkaisut.
 • Laadukas koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä: Takaavat optimaalisen ilmanlaadun ja energiatehokkuuden.
 • Huoleton harjapeltikatto: Pitkäikäinen ja vähän huoltoa vaativa kattoratkaisu.
 • Monipuoliset valaistusratkaisut: Tyylikkäät ja käytännölliset valaistusratkaisut kaikkiin tarpeisiin.
 • Yksityisyyttä palveleva rivitaloratkaisu: Jokainen osakas vastaa omasta rakennuksestaan, mikä lisää itsenäisyyttä ja yksityisyyttä.
Yhteydenotot

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

Juha-Pekka Piispanen / 0400545268 tai juha-pekka.piispanen@bafo.fi 

ASUNNOT

Vapaat asunnot

AsuntoSeliteTyyppiKokoVelaton hintaVaraustilanne
Asunto B24h+k+s+khh+wc+kphRivitalo144 / 172 m²890 000 €Vapaa

Helsingin Eilisenvaarankuja

Hirsirunko

Painumaton hirsirunko (Terveellinen sisäilma ja miellyttävä akustiikka)

Oma tontti

Oma tontti varmistaa matalat tonttikulut pitkälle tulevaisuuteen

Energiatehokkuus

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Korkea huonekorkeus

Normaalia uudisrakentamista korkeampi huonekorkeus

Pihat ja varastot

Valmiiksi rakennetut helppohoitoiset pihat ja lämpimät ulkovarastotilat

Laadukkaat materiaalit ja räätälöitävyys

Laadukkaat pintamateriaalit ja varusteet (mm. asiakkaan mukaan räätälöity Puustellin keittiö ja kiintokalusteet)

Ilmanvaihto

Laadukas koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä korkealla hyötysuhteella

Valaistus

Laadukas valaistus (mm. epäsuorat LED-Valaistusratkaisut)

Vapaana 1/3 - Asunto B

4h + k + s + khh + wc + kph + harraste + at + v

 • Huoneita: 5 huonetta
 • Huoneistoala 144 m²
 • Muiden tilojen pinta-ala 28 m²
 • Kokonaispinta-ala 172 m²
  144.0m2 (huoneisto) + 9.5m2 (varasto)+ 18.5m2 (autotalli)
 • Asuinkerrosten määrä: 2
 • Rakennusvuosi: 2023 (Uudiskohde)
 • Käyttöönottovuosi: 2023
 • Heti vapaa
 • Varaustilanne: Vapaa

Huonejako ja tilat:

 • Alakerta tarjoaa monipuolista tilaa arkeen ja vapaa-aikaan. Tilava eteisaula toivottaa tervetulleeksi kotiin, ja sen yhteydessä on käytännöllinen askarteluhuone. Alakerrassa on myös tyylikkäät saunatilat ja monikäyttöinen harrastehuone, joka voidaan muuntaa tarvittaessa lisähuoneeksi. Harrastehuoneesta on pääsy suurelle, lasitettavalle terassille.
 • Yläkerta on kodin sydän, jossa sijaitsee avara olohuone ja moderni Puustellin keittiö. Huonekorkeus ja suuret ikkunat tuovat tilaan valoa ja avaruutta. Olohuoneessa on lisäksi tyylikäs takka ja hirsiseinään upotettu penkki, joka toimii myös lisäistuimena. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on pariovet ranskalaiselle parvekkeelle.

Pintamateriaalit ja varustelu:

 • Asunto on varustettu laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Lattiat ovat tyylikästä puuta, ja kylpyhuoneissa on käytetty moderneja laattoja. Keittiön keraamiset työtasot ja laadukkaat kodinkoneet takaavat käytännöllisyyden ja kestävyyden.
 • Lämmitysratkaisuna toimii maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, mikä on sekä energiatehokasta että mukavaa. Lisäksi huoneistokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä varmistaa raikkaan ja puhtaan sisäilman.

Tämä uudiskohde tarjoaa poikkeuksellisen yhdistelmän modernia arkkitehtuuria, omakotitalomaista rauhaa ja asumismukavuutta Espoon arvostetulla alueella. Laajalahti tarjoaa asukkaille sekä urbaania että luonnonläheistä elämäntyyliä, joten Elisenvaarankuja 3 B on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä.

Painumaton hirsirunko

Yhteistyömme hongan kanssa

Honkarakenne Oy:n kehittämä painumaton hirsi on ollut alansa standardi lähes 20 vuoden ajan, säilyttäen laadun ja luotettavuutensa.

Hirsikodissa voit tuntea eläväsi luonnon keskellä, vaikka istuisitkin kotisohvalla takkatulen äärellä.

Luonnollisen hirsipinnan tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet sisustusratkaisuihin takaavat, että voit luoda unelmiesi kodin juuri sellaiseksi kuin haluat.

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja rakenna uniikki hirsikotisi kaupungin sykkeeseen!

Laajalahti on Espoon viehättävä ja luonnonläheinen osa, joka tarjoaa asukkailleen rauhallista asumista lähellä pääkaupunkiseudun palveluja. Tämä alue yhdistää kaupunkielämän mukavuudet ja luonnon rauhan ainutlaatuisella tavalla, tehden siitä erittäin halutun asuinpaikan.

Asunnot

Laajalahti asuinalueena

Sijainti lähellä luontoa

Laajalahti tunnetaan erityisesti kauniista rantamaisemistaan ja on yksi Espoon parhaista lintuvesistä, tarjoten lintuharrastajille ja luontoihmisille upeita kokemuksia.

Kattavat palvelut

Laajalahden palveluihin kuuluvat koulut, päiväkodit ja lähikaupat, jotka kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä. Alue tarjoaa myös hyvät terveyspalvelut ja kulttuuritarjontaa.

Virkistysmahdollisuudet

Alueen lukuisat ulkoilureitit ja läheinen suojelualue tarjoavat mainiot puitteet lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Rauhallinen ja turvallinen

Alue on tunnettu matalasta rikollisuudesta ja korkeasta turvallisuuden tunteesta, mikä tekee siitä erityisen sopivan perheille ja lapsille.

Omakotitalomainen alue

Laajalahti on tunnettu laadukkaasta asumisestaan, joka kattaa niin modernit uudiskohteet kuin perinteiset omakotitalot.

Yhteisöllisyys

Laajalahti on tunnettu yhteisöllisestä tunnelmastaan, jossa naapurit tuntevat toisensa ja yhteisölliset tapahtumat tuovat asukkaat yhteen.

Kaupunkiasumista luonnossa

Laajalahti tarjoaa asukkailleen kaupunkiasumisen parhaat puolet ilman suurkaupungin hälinää, yhdistettynä luonnon rauhaan ja monipuolisiin palveluihin.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja kätevät kulkuyhteydet autoilijoille tekevät Laajalahdesta helposti saavutettavan niin Helsingin keskustasta kuin muualtakin pääkaupunkiseudulta.

Elisenvaarankuja 3

Kuvia kohteesta

Miksi ostaa koti bafolta?

Asiakaskokemukset

BAFO cc Oy:n asiakkaat jakavat johdonmukaisesti positiivisia kokemuksia yrityksen asuntokohteista. Seuraavat palautekohdat heijastavat tyypillisiä syitä, miksi asiakkaat ovat valinneet BAFOn rakennuttaman kodin:

 • Räätälöitävyys: Asiakkaat arvostavat mahdollisuutta vaikuttaa asuntonsa suunnitteluun ja sisustukseen. ”Käytännössä pääsimme valitsemaan joka ikisen pinnan itse. Kaikkien muutosten kustannukset olivat läpinäkyviä,” mainitsee eräs tyytyväinen asukas.
 • Laatu ja kestävyys: Korkea rakennuslaatu ja kestävyys ovat avainasemassa, kuten eräs asukas kuvaili: ”Kaikkineen on todettava, että omat toiveet otettiin tosi hyvin huomioon ja kommunikointi oli avointa ja rakentavaa koko prosessin ajan.”
 • Asiakaspalvelu: Asiakkaat kehuvat BAFOn henkilökohtaista ja joustavaa asiakaspalvelua. ”BAFO ei ole maailman kookkain firma, mutta sen takana on ihminen, jolle voi aina soittaa sekä ideoistaan että huolistaan,” kertoo yksi asukas.
 • Turvallisuus ja luottamus: Asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi ja luottavat BAFOn kykyyn hallita rakennusprojekteja sujuvasti ja ammattitaitoisesti.
 • Kestävät ratkaisut: BAFOn sitoutuminen ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on merkittävä tekijä asiakkaille, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä valintoja kodissaan.
Uunisepäntie-23 (1)
metsäkuva-pexels-snapwire-675949
Uunisepäntie-15
Elontie_90-6
metsäkuva-pexels-mantas-hesthaven-46458-326916
8D7A3439-HDR

Anna meidän auttaa

Varauslomake

Täytä alla oleva lomake ja varaa unelmiesi asunto Eilisenvaarankuja 3:ssa, Espoon Laajalahdessa. Älä missaa mahdollisuuttasi asettua asumaan yhteen pääkaupunkiseudun halutuimmista osoitteista – tee varaus jo tänään ja varmista paikkasi uudessa kodissasi!