Yritys

Meillä Bafolla tavoitteena on luoda ei vain koteja, vaan perustaa laadukkaamman asumisen kokemuksia.

Pitkä historia

BAFO cc Oy on vuonna 1995 perustettu nykyisin asuntorakentamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuista asuntorakentamista parhailla sijainneilla. Toteutamme kohteita perustajaurakoitsijan sekä urakoitsijan rooleissa.

Olemme rakentaneet pääkaupunkiseudulle kymmeniä pientaloja ja rivitaloja mm. pakilaan, paloheinään, torpparinmäkeen, laajalahteen, metsälään ja westendiin. Ketterän kokomme ja perheyrityksen vastuullisen kehittämisen johdosta olemme pystynyt palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja luotettavasti. Asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä ja seisomme sanojemme takana.

Yrityksen juuret ulottuvat asuntorakentamisen ohella kansainvälisille vientimarkkinoille, joilla olemme toiminut urakoitsijana ja projektitoimittajana vuodesta 1996 lähtien, aina vuoteen 2022 asti. Kohteet ovat olleet pääosin asunto-, urheilu ja infrarakentamiseen liittyviä hankkeita. Nykyisin vientirakentamiseen liittyvät toiminnot on keskitetty tytäryhtiöömme BAFO Group Oy:hyn.

Pääkaupunkiseudulla palvelemme rakennusliikkeitä ja asuntokehittäjiä LVI-Urakoissa osakkuusyhtiömme BAFO Talotekniikka Oy:n kautta.

Yhtiömme työllistävät n. 25 rakennusalan ammattilaista. Yhtiömme toimipiste sijaitsee Helsingin Haagassa.

Urakointi

Yhdessä osakkuusyhtiöidemme ja luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme rakennusurakat ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Asuntorakentamisen pääurakoissa, kuten pientaloissa, loma-asunnoissa, rivitaloissa ja pienkerrostaloissa, tarjoamme yhden urakkasopimuksen, joka kattaa pääurakoinnin lisäksi tarvittaessa myös suunnittelun ja maanrakennustyöt

Yhteistyökumppaniemme kautta pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia hankkeita emmekä ole sidottuja tiettyyn rakentamisen tyyliin tai talomalleihin. Saat kauttamme räätälöidyt hirsitalot, kivitalot, puuelementtitalot tai näiden yhdistelmät. Vahvuutemme on joustavuus ja halu innostua uusista haasteista.

Hyödynnä monipuolinen osaamisemme ja ota rohkeasti yhteyttä niin autamme sinua saavuttamaan projektisi tavoitteet!

Talotekniikka

Kohteidemme LVI-suunnittelun ja -asennukset hoitaa osakkuusyhtiömme BAFO Talotekniikka Oy. Vakiintuneen talotekniikkayksikön edut ovat tulleet vuosikymmenen aikana kirkkaiksi: olemme voineet kehittää sujuvassa yhteistyössä entistä parempia taloteknisiä ratkaisuja sekä asiakkaan että työmaan näkökulmasta. BAFO Talotekniikka Oy on toteuttanut jo yli tuhannen asunnon LVI-asennukset pääkaupunkiseudulla ja on vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudun asuntorakentajien luotettavana kumppanina.

Kansainväliset hankkeet

Kansainvälistä vientirakentamista varten perustettu tytäryhtiömme BAFO Group Oy on kuuden suunnittelu- ja rakennusyrityksen omistama yhtiö, joka on erikoistunut erityisesti talviurheilurakentamiseen käsittäen hyvin laajan kirjon erilaista rakentamisen osaamista. Erityisrakentamisen kohteissa hyödynnämme yhtiön voimavaroja jolloin pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisempaa palvelua myös Suomen ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin.

Hankekehitys

Hankkeiden kehittämisessä keskitymme yksilöllisiin tarpeisiin ja joustavaan yhteistyöhön. Kehitämme useiden asuntojen kiinteistöjä, mikä mahdollistaa erilaisten tarpeiden huomioimisen jo tonttien muodostamisvaiheessa. Olipa kyseessä tontin etsiminen rakentamiseen, tulevan asunnon hankkiminen tietyltä alueelta tai omistetun tontin tehokkaampi kaavoitus, olemme valmiita tarjoamaan apuamme jo varhaisessa vaiheessa. Aikainen yhteistyö tuottaa kustannussäästöjä eri osapuolille, kuten vanhojen rakennusten purkukustannuksissa ja yhteisten alueiden kustannusten jakamisessa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kertoa tarpeistasi ja suunnitelmistasi, jotta voimme yhdessä saavuttaa paremman lopputuloksen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.