Hirsirakentaminen

Rakennuttajana olemme sitoutunut luomaan ekologisesti kestäviä ja terveellisiä koteja, ja hirsirakentaminen on olennainen osa tätä visiota. Luonto voidaan tuoda sisälle kotiin, vaikka koti sijaitsisi kaupungissa.

Ekologisuus

Hirsirakentaminen käyttää uusiutuvaa, hiilidioksidia sitovaa puuta, mikä tekee siitä erittäin ympäristöystävällisen rakennusvaihtoehdon.

Terveellinen sisäilma

Hirsi on luonnollisesti hengittävä materiaali, joka tasaa sisäilman kosteutta ja lämpötilaa. Tämä parantaa asumismukavuutta.

Energiatehokkuus

Hirsirakenteet ovat tiiviitä ja hyvin eristäviä, mikä vähentää tarvetta lämmitykselle ja viilennykselle. Tämä säästää energiaa ja alentaa asumisen kustannuksia.

Pitkäikäisyys ja kestävyys

Oikein huollettuna ja rakennettuna hirsi on erittäin kestävä rakennusmateriaali, joka voi säilyä hyväkuntoisena vuosisatoja.

Esteettinen viehätys ja muunneltavuus

Hirsirakennukset tarjoavat lämpimän, luonnollisen ja esteettisesti miellyttävän ympäristön, joka on ajaton ja monipuolisesti muunneltavissa.

hirsi rakennusmateriaalina

Kestävyys ja kauneus

Hirsitalossa asumisen moninaiset hyödyt tulevat parhaiten esiin, kun sitä itse kokee ja asuu sellaisessa. Painumaton lamellihirsi mahdollistaa rakentamisen, jossa on huomioitu sekä luonnollinen kauneus että rakenteellinen kestävyys. Massiivipuusta valmistetun hirsitalon edut esimerkiksi sisäilman laadulle ja viihtyisyydelle on todettu useissa tutkimuksissa. Hirsitalot takaavat puhtaamman sisäilman, sillä hirsi on luonnostaan hengittävä materiaali, joka edistää terveellistä sisäilmaa ja vähentää ilman epäpuhtauksista aiheutuvia riskejä. Hirsirakentaminen on myös ekologinen valinta, sillä se sitoo hiilidioksidia ja vähentää näin rakennuksen hiilijalanjälkeä.

hirsi rakennusmateriaalina

Mukavuus

Hirsirakennukset ovat tunnettuja myös kyvystään säädellä luonnollisesti sisälämpötilaa, pitäen kodin viileämpänä kesällä ja lämpimämpänä talvella. Tasaisempi lämpötila lisää asumisen mukavuutta ja vähentää tarvetta ulkoiselle lämmitykselle ja viilennykselle, mikä puolestaan alentaa asumiskustannuksia

Nykyään jopa joka neljäs yksityisesti toteutettu omakotitalo rakennetaan hirrestä. Me rakennuttajana haluamme mahdollistaa asiakkaillemme mahdollisuuden asua luonnonmukaisesti asumismuodosta riippumatta. Hirren käyttäminen on meille arvovalinta, joka ohjaa toimintaamme aina tontin hankkimisesta lähtien.

Previous slide
Next slide

Otsikko

Kiinnostuitko?

Jos hirsirakentaminen ja ekologinen asuminen herättävät kiinnostuksesi, olet tullut oikeaan paikkaan. BAFO cc Oy:n toteuttamat hirsitalokohteet yhdistävät modernin arkkitehtuurin ja perinteisen rakennusmateriaalin ainutlaatuisella tavalla. Meidän kauttamme saat mahdollisuuden rakentaa unelmiesi kodin, joka on paitsi kaunis ja kestävä myös ympäristöä kunnioittava.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää hirsirakentamisesta? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.