Talotekniikka

Tavoitteemme on mahdollistaa laadukkaita taloteknisiä ratkaisuja, jotka tarjoavat taloudellisuutta nykyhetkeen  ja  muuntojoustavuutta tulevaisuuden tarpeisiin. 

Bafo talotekniikka

Modernit talotekniikan ratkaisut

  • Maalämpö: Hyödynnämme maalämpöä ensisijaisena lämmitysratkaisuna, mikä vähentää merkittävästi energiankulutusta ja pienentää asumisen hiilijalanjälkeä.
  • Maaviileä: Maalämpökohteissa mahdollistamme maaviileäjärjestelmän käyttöönoton rakennusvaiheessa tai rakennamme varaukset järjestelmän jälkihankintaa varten. Maaviileä on edullisin tapa viilentää asuntoa.
  • Vesikiertoinen lattialämmitys: Lattialämmitys parantaa asumismukavuutta ja pitää lattiarakenteen kuivana estäen haitallisen kosteuden tiivistymistä rakenteisiin
  • Aurinkoenergiavalmius: Tarjoamme mahdollisuuden aurinpaneelijärjestelmien asentamiselle rakennusvaiheessa tai jälkihankintana. Näin voit vähentää energiankulutusta entisestään
  • Varaavan tulisijan mahdollisuus: Mahdollistamme varaavan tulisijan asennuksen, joka tarjoaa ekologisen ja viihtyisän lämmönlähteen kylmemmille kuukausille sekä toimii varalämmitysjärjestelmänä esim. alueellisissa sähkökatkotilanteissa
  • Energiatehokkaat IV-ratkaisut: Käytämme pääasiassa pyöriväkennoisia energiatehokkaita ilmanvaihtokoneita, jotka säästävät energiaa tehokkaamman lämmöntalteenoton kautta. 
  • Sähköauton latausaseman asennusmahdollisuus: Tulevaisuuden tarpeisiin vastaten tarjoamme mahdollisuuden sähköauton latauspisteen asentamiseen jo rakennusvaiheessa.
  • Valokuitu: Liitämme rakentamamme asunnot kiinteään valokuituverkkoon, mikäli verkko on katualueelta saatavilla. Mikäli verkkoa ei ole vielä rakennettu asennamme varausputkistot jotka mahdollistavat valokuidun jälkihankinnan. Rakennamme kaikkiin asuntoihin sisäverkkokaapeloinnit valmiiksi, johon valittu verkkoratkaisu on liitetävissä.
  • Kiinteät valaisturatkaisut: Toteumme kohteissamme rakenteisiin intergoituja epäsuoria  valaistusratkaisuja, jotka tuovat mukavuutta ja joustavuutta asuntojen valaistukseen.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja tarpeita, mukauttaen talotekniikkaratkaisut vastaamaan jokaista uniikkia projektia.

Otsikko

Kiinnostuitko?

Jos hirsirakentaminen ja ekologinen asuminen herättävät kiinnostuksesi, olet tullut oikeaan paikkaan. BAFO cc Oy:n toteuttamat hirsitalokohteet yhdistävät modernin arkkitehtuurin ja perinteisen rakennusmateriaalin ainutlaatuisella tavalla. Meidän kauttamme saat mahdollisuuden rakentaa unelmiesi kodin, joka on paitsi kaunis ja kestävä myös ympäristöä kunnioittava.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää hirsirakentamisesta? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.