Hirsitalot Helsingissä

Ennakkomarkkinointi

BAFO cc Oy rakentaa osoitteeseen Pykälätie 16B ja C kaksi modernia hirsirunkoista omakotitaloa. Ennakkomarkkinointi on alkanut. Arvioitu valmistuminen 2025.

Pykälätie 16, Helsinki

asuntoja

2

valmistuminen

2025
Modernia hirsirakentamista

Unelmoitko modernin hirsitalon rakennuttamisesta rauhalliselle pientalo-alueelle Helsinkiin? Pykälätie 16b a c tarjoaa tähän joustavan ja vaivattoman mahdollisuuden. 

Vapaana olevat asuntotyypit

Asunto 16B tarjoaa 156 m² huoneisto-alaa ja 4 m² teknistä tilaa. Tontin koko on 422 m². Velaton hinta 1. 020.000 euroa, josta tontin osuus on 250.000 euroa.

Asunto 16C on peilikuva B asunnosta tarjoten 156 m² huoneisto-alaa ja 4 m² teknistä tilaa. Tontin koko 392 m². Velaton hinta on 995.000 euroa, josta tontin osuus 230.000 euroa.

Kohteen laatupointit

Asuntojen suunnittelu korostaa avoimuutta ja toimivuutta: olohuoneet, keittiöt ja ruokailutilat yhdistyvät suuriksi, yhtenäisiksi tiloiksi. Makuuhuoneet ja märkätilat on sijoitettu rauhallisiksi kokonaisuuksiksi, jotka palvelevat erinomaisesti lapsiperheiden ja muiden asukkaiden tarpeita.

Puutarhamainen, asemakaavallisesti suojeltu Torpparinmäki tarjoaa loistavia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia sekä luonnonrauhaa. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat keskuspuiston reitit, päiväkodit ja koulut. Erinomaiset liikenneyhteydet tekevät tästä sijainnista erityisen houkuttelevan.

Asunnoissa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja ja varusteita, kuten räätälöidyt keittiöt ja kiintokalusteet. Teknisiä ratkaisuja edustavat painumaton hirsirunko, huoneistokohtaiset maalämpökaivot vesikiertoisella lattialämmityksellä ja korkean hyötysuhteen ilmanvaihtojärjestelmä.

Laatupointit:

Painumaton hirsirunko: Terveellinen sisäilma ja kestävä rakenne.

Oma tontti: Lisää yksityisyyttä ja vähentää yhteisvastuita.

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä: Energiatehokas lämmitysjärjestelmä tarjoaa mukavuutta ympäri vuoden.

Normaalia korkeampi huonekorkeus: Avaruutta ja valoisuutta asuintiloihin.

Valmiiksi rakennetut, helppohoitoiset pihat: Tarjoavat huoleton ylläpito ja viihtyisyys.

Laadukkaat pintamateriaalit ja varusteet: Tyylikäs sisustus räätälöidyllä Puustellin keittiöllä ja kiintokalusteilla.

Korkean hyötysuhteen koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä: Parantaa ilmanlaatua ja lisää energiatehokkuutta.

Huoleton harjapeltikatto: Vähähuoltoinen ja pitkäikäinen kattoratkaisu.

Monipuoliset kiinteät valaistusratkaisut: Kaikkiin tiloihin soveltuvat, tyylikkäät valaistusratkaisut.

Yksilöllisyys ja räätälöitävyys

Asunnot toteutetaan pintamateriaalien osalta ostajan toiveiden mukaiseksi. Lisäksi asuntoihin voidaan asiakasmuutoksena toteuttaa mm. takka, sähköauton latauspisteet, aurinkosähköjärjestelmä,  maaviileäratkaisu, väliseinämuutoksia sekä paljon muita muutoksia. Mitä aikaisemmin lähdet mukaan sitä joustavammin pystymme toteuttamaan kotisi  juuri sellaiseksi kun haluat.

Yhteydenotot

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

Juha-Pekka Piispanen / 0400545268 tai juha-pekka.piispanen@bafo.fi 

ASUNNOT

Vapaat asunnot

AsuntoSeliteTyyppiKokoVelaton hintaVaraustilanne
Asunto 16B4h+k+sOmakotitalo156 m2+4m21.020.000 eurVapaa
Asunto 16C4h+k+sOmakotitalo156 m2+4m2995.000 eurVapaa

Helsingin Pykälätie

Hirsirakentaminen

Painumaton hirsirunko takaa luonnonmukaisen sisäilman ja miellyttävän asumiskokemuksen

Oma tontti

Jokainen asunto sijaitsee omalla hallinta-alueellaan (määrä-osalla).

Maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä tarjoaa mukavuutta ja edullista asumista. Maaviileäjärjestelmä voidaan toteuttaa asiakasmuutoksena.

Korkea huonekorkeus

Normaalia uudisrakentamista korkeampi huonekorkeus lisää tilan tuntua ja valoisuutta.

Kattavat talotekniset varustelut

Jokaisessa asunnossa on korkean hyötysuhteen ilmanvaihtojärjestelmä ja varaus aurinkoenergiajärjestelmän jälkihankinnalle.

Laadukkaat materiaalit ja räätälöitävyys

Asunnot sisältävät korkealaatuiset pintamateriaalit ja räätälöidyt kalusteratkaisut, kuten keittiöt ja kiintokalusteet.

Avarat pohjaratkaisut

Asuntojen suunnittelu yhdistää olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhdeksi suureksi, valoisaksi tilaksi, joka avautuu omalle piha-alueelle.

Valaistus

Laadukas valaistus (mm. epäsuorat LED-Valaistusratkaisut)

Pykälätien kohteet on suunnittelu perinteitä kuunnioittaen puutorpparinmäen suojelukaava-alueelle. Asunnoissa yhdistyy modernit asumisen ratkaisut ja ajaton arkkitehtuuri.

Painumaton hirsirunko

Yhteistyömme hongan kanssa

Honkarakenne Oy:n kehittämä painumaton hirsi on ollut alansa standardi lähes 20 vuoden ajan, säilyttäen laadun ja luotettavuutensa.

Hirsikodissa voit tuntea eläväsi luonnon keskellä, vaikka istuisitkin kotisohvalla takkatulen äärellä.

Luonnollisen hirsipinnan tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet sisustusratkaisuihin takaavat, että voit luoda unelmiesi kodin juuri sellaiseksi kuin haluat.

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja rakenna uniikki hirsikotisi kaupungin sykkeeseen!

Torpparinmäki, pohjoisessa Helsingissä sijaitseva asuinalue, tarjoaa asukkailleen vehreän ympäristön ja rauhallisen asuinmiljöön, jossa on samalla hyvät palvelut ja kulkuyhteydet. Alue kehittyi toisen maailmansodan jälkeen ja on kasvanut 1980-luvun asuntomessujen myötä. Nykyään Torpparinmäki on tunnettu vehreydestään, perheystävällisestä ilmapiiristään ja aktiivisesta yhteisöllisyydestään.

Laadukkaita yksityiskohtia

MAteriaalivalinnat

Pykälätie 16B ja C -kohteen materiaalivalintojen keskeisiä asiakasta kiinnostavia seikkoja:

 • Painumaton hirsi: Käytetään 200-210 mm paksua painumatonta hirttä, joka on sisäpuolelta käsitelty värittömällä UV-suojalla tai asukkaan toivomalla sävytteellä.
 • Sisäkatot ja seinät: Sisäkatoissa yhdistyy perinteikkäät pontittomat kuusipaneelipinnat (Svarvars HPL) ja  modernit kipsilevypinnat
 • Lattiaratkaisut: Vakiomateriaalina hyvin kulutusta kestävä tammipintainen korkeapainelattia, muut vaihtoehdot kuten parketti, vinyyli tai laminaatti räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan
 • Märkätilat: Tyylikkäät 60x60cm koon laatat (vakiovalintana: Mystone Ceppo di Cre ja Cello Caracter) yhdistettynä laatoitettuun linjalattiakaivoratkaisuun tarjoaa viimeistellyn ja selkeän ilmeen märkätiloihin
 • Saunatilat: Lauteet ja paneloinnit luonnonmukaisesta kuusesta, suojattuna kirkkaalla laudesuojalla, tuottavat puhdaslinjaisen ja talon henkeä kunnioittavan tunnelman
 • Valaistusratkaisut: Kiinteät rakennusvaiheessa toteutettavat valaisinratkaisut, kuten spotit ja epäsuorat upotusvalot tuovat kodikasta tunnelmaa ja valoisuutta
 • Ovet ja -ikkunat: Karmien ja sisäovien sävyt räätälöitävissä valittuun sisustustyyliin. Kylpyhuone osaston satiinilasinen lasiliukuovi tuo valon tuntua ja avaruutta.

Asunnot

Torpparinmäki asuinalueena

Sijainti lähellä luontoa

Alue on vehreä ja tarjoaa runsaasti viheralueita ja metsiä, jotka kutsuvat nauttimaan luonnosta ja rauhasta.

Kattavat palvelut

Alueelta löytyvät tarvittavat peruspalvelut, kuten koulut, päiväkodit ja kaupat. Lisäksi alue on lähellä Tapiolan kattavia palveluita.

Virkistysmahdollisuudet

Vieressä sijaitseva Helsingin keskuspuisto tarjoaa laajat mahdollisuudet ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun virkistystoimintaan.

Rauhallinen ja turvallinen

Torpparinmäki on tunnettu rauhallisesta ja turvallisesta ympäristöstään, mikä tekee siitä erinomaisen paikan perheille.

Omakotitalomainen alue

Alueen rakennuskanta koostuu pääasiassa omakotitaloista ja pienistä kerrostaloista, mikä tuo asumiseen omakotitalon mukavuudet ja yksityisyyden.

Yhteisöllisyys

Torpparinmäen yhteisöllinen ilmapiiri ja alueen aktiiviset asukasyhdistykset tukevat naapuruussuhteita ja yhteisön hyvinvointia.

Hyvä sijoitus tulevaisuuteen

Alueen suosio ja kehitys lupaavat hyvää asuntojen arvon kehitykselle tulevaisuudessa, tehden Torpparinmäestä houkuttelevan sijoituskohteen.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet, kuten bussilinjat, jotka yhdistävät alueen sujuvasti Helsingin keskustaan ja muihin kaupunginosiin.

Pykälätie 16

Kuvia kohteesta

Miksi ostaa koti bafolta?

Asiakaskokemukset

BAFO cc Oy:n asiakkaat jakavat johdonmukaisesti positiivisia kokemuksia yrityksen asuntokohteista. Seuraavat palautekohdat heijastavat tyypillisiä syitä, miksi asiakkaat ovat valinneet BAFOn rakennuttaman kodin:

 • Räätälöitävyys: Asiakkaat arvostavat mahdollisuutta vaikuttaa asuntonsa suunnitteluun ja sisustukseen. ”Käytännössä pääsimme valitsemaan joka ikisen pinnan itse. Kaikkien muutosten kustannukset olivat läpinäkyviä,” mainitsee eräs tyytyväinen asukas.
 • Laatu ja kestävyys: Korkea rakennuslaatu ja kestävyys ovat avainasemassa, kuten eräs asukas kuvaili: ”Kaikkineen on todettava, että omat toiveet otettiin tosi hyvin huomioon ja kommunikointi oli avointa ja rakentavaa koko prosessin ajan.”
 • Asiakaspalvelu: Asiakkaat kehuvat BAFOn henkilökohtaista ja joustavaa asiakaspalvelua. ”BAFO ei ole maailman kookkain firma, mutta sen takana on ihminen, jolle voi aina soittaa sekä ideoistaan että huolistaan,” kertoo yksi asukas.
 • Turvallisuus ja luottamus: Asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi ja luottavat BAFOn kykyyn hallita rakennusprojekteja sujuvasti ja ammattitaitoisesti.
 • Kestävät ratkaisut: BAFOn sitoutuminen ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on merkittävä tekijä asiakkaille, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä valintoja kodissaan.
Uunisepäntie-23 (1)
metsäkuva-pexels-snapwire-675949
Uunisepäntie-15
Elontie_90-6
metsäkuva-pexels-mantas-hesthaven-46458-326916
8D7A3439-HDR

Anna meidän auttaa

Varauslomake

Täytä alla oleva lomake ja varaa unelmiesi asunto nyt.